Христиана Манова определено стана звездата на третия сезон на “Ергенът, подобно

...
Христиана Манова определено стана звездата на третия сезон на “Ергенът, подобно
Коментари Харесай

Глад, никакъв сън и 20 часа снимки - истината за Ергенът

Христиана Манова несъмнено стана " звездата " на третия сезон на  “Ергенът ”, сходно на Габи Бланко от предходния формат. Уви, учебната психоложка от Кюстендил си потегли още при започване на конкуренцията за сърцето на Алек. Ето какво показа обилната русокоска за самия формат и облика си в него. 

“Не съм гледала предходните сезони на “Ергенът ”, единствено дребни, къси фрагменти и не съм се записала аз, а другарка. Даже това беше моята племенница, която е на 17 години и нямаше годините, с цел да взе участие тя самата, по тази причина прати мен. ”

“Докато стартира излъчването на “Ергенът ”, в моя живот се случиха много неща. Гледам сериите с приятеля си, като доста постоянно го пъдя в другата стая, тъй като той желае да си разясняваме, а аз желая да видя какво ще излъчат, по какъв начин са го отрязали. Когато се видях в първи епизод, по какъв начин влизам, бях в шок. Те бяха изрязали занимателната част, беше заплашителен ваучър, само че ме бяха показали като страшна магьосница. Но ми хареса облика, който са ми построили, има част от мен в него, само че много постоянно е too much.

Когато влязох бях подпийнала по няколко аргументи. Първо - бяха ми изгубили багажа на летището. Второ - когато видях алената рокля с перата, доста плаках. Не желаех това да е моята рокля. Не остана време нито за грим, нито за прическа. Събудиха ни в 8 сутринта, с цел да се приготвяме за влизането и влязохме към 10 вечерта. Нито едно от девойките не беше яло. Аз си мислех, че ходя на отмора, почтено. Не имах вяра, че е подобен тормоз, действителността е друга. ”
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР